Groupe Mark Edwards
Position summary
The Cook/Café Manager helps create menu items, cook delicious meals and snacks and serve Mark Edwards Group’s 150 head office employees.
Tasks:
-Prepare meals for staff (breakfast, lunch and snacks)
-Process sales using the cash register and the employee tab system
-Prepare food displays
-Anticipate customers’ needs and plan accordingly
-Planning the meals of the week, create grocery lists and order ingredients accordingly
-Send out the weekly menu to all staff members
-Ensure that the café is a safe, clean and healthy environment at all times
-Provide excellent customer service to all customers
-Adhere to COVID-19 sanitary measures
Qualifications:
-Bilingual (French and English)
-Minimum of 2 years of experience working in a kitchen
-Aware of sanitation regulations in kitchens
-Passionate about cooking and serving food
-Able to work in a fast-paced environment
-Available to work early morning shifts to prepare for breakfast (Monday to Friday)
What we offer:
-35 hour work weeks
-Flexible schedule (8am to 4pm)
-6 personal days per year
-Two weeks of vacation per year
-Group insurance paid in part by the employer
-Access to an online medical consultation service
-RRSP contribution program
James Perse - Côté Cuisine
Vous avez atteint le nombre limite d'offres pouvant être publiée avec votre abonnement courant. Pour publier plus d'offres, veuillez modifier votre abonnement pour un abonnement supérieur.
C'est gratuit! Rejoignez Restostaff.ca, le plus grand portail de recrutement en restauration & hôtellerie.
Si vous avez déjà un compte, veuillez remplir ces champs pour vous connecter.
Votre demande sera envoyé directement à l'entreprise qui a publié l'offre. Validez les informations suivantes, qui seront joint à votre demande.
Veuillez renseigner les informations suivantes :
Vous ne pouvez pas publier une offre d'emploi puisque votre profil n'est pas a jour. Remplissez tous les champs de votre profil afin de publier une offre d'emploi.