Cook/Sous-Chef

Le Richmond

Détails de l'offre d'emploi.

Le Richmond restaurant
**English follows**

Français :


Afin de compléter notre équipe en cuisine, nous recherchons des personnes passionnées pour se joindre à nous.
Le restaurant Le Richmond est né de l'idée de créer un environnement unique associant design et gastronomie. Le Richmond propose une cuisine du nord de l'Italie luxuriante avec des influences du Piémont, de la Vénétie et de l'Émilie-Romagne. Au centre de la fraîcheur, nous utilisons des aliments locaux et de saison frais ainsi que des produits exclusifs de petits producteurs italiens.
C’est dans le somptueux décor théâtral d’un espace loft aménagé de 3 200 pieds carrés (140 m 2) pouvant accueillir 140 personnes à l’intérieur, ainsi que 90 autres sur la terrasse.
Pour la première fois également, nous sommes le partenaire officiel de la course 2019 de Formule 1 (Grand Prix de Montréal).
Toute la performance de notre cuisine a été planifiée par notre chef de cuisine Michelin, Francesco Franci, qui a grandi dans une cuisine aux saveurs locales et traditionnelles de Florance, Toscane, Italie.
Sa carrière a atteint un niveau supérieur en se produisant en Europe, en Afrique et en Amérique du Nord avec les plus grands chefs. Il partage maintenant ses connaissances et son expérience avec nous au restaurant Le Richmond.

English:

In order to completing our team in kitchen we’re looking for passionate people to join our team.
Le Richmond restaurant is born from the idea of creating a unique environment that brings together design and gastronomy, Le Richmond offers a lush northern Italian cuisine with influences from Piedmont, Venetia and Emilia Romagna. With freshness front and centre, we use farm-fresh seasonal and local foods as well as exclusive products from small-scale Italian growers.
It’s in the sumptuous theatrical decor of a 3200ft2 converted loft-style space with seating for 140 indoors, plus another 90 on the terrace.
Also for the first time, we are the official partner of Formula 1 (Montreal Grand Prix) race 2019.
All the performance of our kitchen has been planned by our Michelin trained Chef de cuisine Francesco Franci who grew up in kitchen with local and traditional flavours of Florance, Tuscan, Italy.
Worked through his career to another level by performing across the Europe, Africa and North America with greatest Chefs and now he’s sharing his knowledge and experience with us at Le Richmond Restaurant.

Available positions will be:

Garde-Manger
Chef de partie
Pasta Sous-Chef


Please send your CVs to cv@lerichmond.com

Sincerely,

L'entreprise.

Born from the idea of creating a unique environment that brings together design and gastronomy, Le Richmond offers a lush northern Italian cuisine with influences from Piedmont, Venetia and Emilia Romagna. With freshness front and centre, we use farm-fresh seasonal and local foods as well as exclusive products from small-scale Italian growers.
It’s in the sumptuous theatrical decor of a 3200ft2 converted loft-style space with seating for 140 indoors, plus another 90 on the terrace, that Le Richmond welcomes you. The 1800s era building was fully restored, blending old materials and industrial architecture to contemporary design and modern finishes. Take place and get carried away by Le Richmond experience.

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